www.geckosolutions.se
 

Billig Reusch Repulse Prime G2 Ortho-Tec Svart/Chockande Orange Målvakt Handskar för Män försäljning

1,021.08SEK  468.46SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03471
Lägg till i varukorg:
När spänningen är hög och din puls är racing, lita på återuppgiften: puls pro g2 ortho-tec för att hjälpa dig att leverera spara efter spara.

klippa
den klassiska plana palmsnittet är en av de längsta spåren i målvakten, kännetecknad av dess yttre sömmar som förstorar palmens inre yta. Den främsta försäljningsplatsen för den plana handsken är att den ger största möjliga kontaktområde när du tar bollen.


g2 - ändra krav i målvakten ring efter modifierat skum egenskaper. g2 ultrasoft, är reuschs bästa palme när det gäller grepp i torra och våta förhållanden. med ett förbättrat nötningsbeständighet gör tillägget av olika komponenter detta palmimaterial märkbart starkare. bästa dämpning när du håller mycket svåra och snabba bollar fyller dess högsta status. g2 - den övre handflatan uppfyller de högsta kraven.

med den här specifika klippningen sätter latexen om lilla och pekfinger höger vägen nästan runt backhanden, vilket maximerar fångstområdet ytterligare.


back hand-funktioner
ortho tec - reuschs främsta fasta spines ger bästa skydd mot fingrarna utan att förlora någon flexibilitet.

luftventilsystem - luftventilsystemet är utformad för att förbättra luftflödet genom backhanden och runt fingrarna, försedd med ett andningsbart nät som täcker hela överkanten och sidorna av fingrarna. Denna design ger optimal andningsförmåga och luftflöde över hela handflatan och fingrarna håller dem svalare på heta dagar. dragslinga - dragslingan är där för att hjälpa till att sätta på handsken utan skadar latexen, det här är speciellt användbart på kalla / våta dagar. Funktionerna inkluderar: palm: g2 ultrasoft
klipp: expansieklipp
handledslock: handledsbandage fullt band med textil
backhand: latex
storlekar: 7.5-11 (+12)Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se