www.geckosolutions.se
 

Billig Reusch Reload Prime M1 Negativa Snitt Vitt/Svart Målvakt Handskar för Män Online försäljning

995.68SEK  452.58SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03503
Lägg till i varukorg:
Som funktionell och sofistikerad som någonsin, återhämtning: laddningen går in i sin andra säsong och kommer fram till en helt ny och fascinerande färgkombination. Re: lastlinjen är definitivt det första valet för alla som föredrar en mer klassisk men inte mindre kraftig handske.

skära
de negativa snittfördelarna med sömmar som finns i handsken, se till att sömmar inte kommer i vägen, vilket ger mer latex för grepp. passformen blir hårdare och bollkontrollen ökar som ett resultat.

handflatan m1 mega grip är ett högkvalitativt och extremt mjukt latexskum med utmärkta egenskaper. dess sammansättning av naturlig och syntetisk latex genererar förbättrat grepp och kulstyrning. det är lämpligt för olika väderförhållanden.

bakluftsfunktioner
luftventilsystem - luftventilsystemet är utformat för att förbättra luftflödet genom backhanden och runt fingrarna, försedd med ett andningsbart nät som täcker hela överhand och sidor av fingrarna. Denna design ger optimal andningsförmåga och luftflöde över hela handflatan och fingrarna håller dem svalare på heta dagar. Funktionerna inkluderar: palm: m1 mega grepp
snitt: negativ snitt
handleden stängning: handledsband fullt band
backhand: latex
storlekar: 7,5 - 11Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se