www.geckosolutions.se
 

Billig Puma Evospeed Sl Fg Apelsin Clownfish/Elektrisk Blå Citronad Fotklubbar för Män försäljning

1,511.78SEK  682.84SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00349
Lägg till i varukorg:
Puma's speed boot har utvecklats för att ta lätt till en helt ny nivå, med varumärket som presenterar sin lättaste match dag dag boot någonsin. puma evospeed sl.

puma evospeed sl har en ultra-tunn textil övre för att ge en nästan barfota beröring på bollen, samtidigt som du reducerar den totala vikten på stöveln för att ge en extremt lätt känsla på dina fötter.

inom den övre delen av evospeed sl är märkets laserskärningshastighetssystem, som i nyckelområden utnyttjar foten när den accelererar och vrids under högt tryck. sållan i denna sl har fördelar från pumas höjda speedtrack-spines för att erbjuda torsionsstabilitet mot foten för explosiv kraft när man slår bollen.

utformad för användning på fasta ytor, innehåller evospeeds solplatta en blandning av koniska och bladade studs för att ge snabb dragning för bättre acceleration på planen.

funktioner inkluderar: var vänlig notera: evospeed sl är inte för träningsdagar. det är för dina bästa dagar. dina matchdagar. Den får endast användas på riktigt gräs och i fina väderförhållanden. ett kompromisslöst lätta förslag om denna produkt handlar om hastighet, inte uthållighet. men de ögonblick det skapar kommer att vara för evigt.Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se