www.geckosolutions.se
 

Billig Puma Evopower Vigor 1 Grafisk Fg Puma Svart/Puma Vit/Eldig Korall Fotboll Klammer för Män Utlopp

2,007.23SEK  921.04SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00414
Lägg till i varukorg:
Evopower vigor är puma mest tekniska kraftutbud hittills, och ger dig ännu närmare bollen för större kontroll när du slår bollen.

den envägs töjbara adap-lite övre stödburet möjliggör foten att böja, efterlikna barfota sparkningsrörelse för ökad effekt, medan en ny accufoam-design har skumpulver för att reglera fotens ojämna yta, vilket förbättrar din noggrannhet vid anslutning till bollen.

den övre appliceras med griptex för jämnare grepp på bollen under våta förhållanden, medan en ny slitstark stretchkonstruktion förbättrar komfort och barfota.

utformad för att ge överlägset stöd, är yttersula resultatet av att studera hur kraften går genom din hållning och slående fot när du förbinder med bollen.

som ett resultat är blandningen av bladformade och koniska formade studs strategiskt placerade för att säkerställa att du kan lägga mer kraft i varje strejk, samtidigt som du bibehåller stabiliteten på fast mark.

ryggraden av yttersulan har en gradvis stabilitetsram, vilket gör att yttersålen och överdelen kan böja i harmoni med foten för att öka din kraft.


Månadens special mars
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se