www.geckosolutions.se
 

Billig Puma Evopower 1,3 Tricks Fg Rosa Glo/Safety Gula/Svarta Fotbollskläder för Mäns Utlopp

1,678.52SEK  754.30SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00439
Lägg till i varukorg:
Som dominerar vid sommarens europeiska mästerskap och copa américa centenario kombinerar de nya puma-trickarna pink glo och safety yellow för att fånga uppmärksamheten hos alla på och utanför planen.

konstruerad för att förstärka din kraft och noggrannhet på planen. puma evopower 1.3-tricks fotbollsstövlar har en innovativ envägs dragbar adaplite övre som böjer sig med foten samtidigt som du behåller stödet.

för att förbättra kontrollen och noggrannheten på bollen i våta och torra förhållanden, har griptex-teknik, medan den nya nyutvecklade accufoam-foderet under den övre ger en jämnare sparkningsyta för ökad precision.

arbetar som en ryggrad för att öka din effekt, är den gradvisa stabilitetsramen designad av puma för att tillåta den lätta anatomiska pebaxytan att böja i harmoni med foten och den envägs töjbara mikrofiberns övre.

med en solplatta med en blandning av blad och koniska dubbar, ger evopower 1.3 stabilitet mot den stående foten, vilket gör att du kan lägga mer kraft genom bollen samtidigt som du ger optimal manövrerbarhet och dragkraft på fasta naturlig mark.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se