www.geckosolutions.se
 

Billig Nike Tiempo Legend Vi Fg Tart/Vit/Volt Fotboll Kliver för Online försäljning Online

1,718.22SEK  794.00SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00028
Lägg till i varukorg:
Starta finishen

passa:

för att ge en passform värd för tiempo legenden titel, stövlarna har en ny integrerad tungkonstruktion som kommer att se till att tungan inte glider vilket ger en konsekvent passform.

för stöd och ökat lås ner, innehåller tiempo legend vi en intern mikrofiberbur i midfoten för att få den övre närmare foten, vilket ger en 1 till 1 passform som hjälper till att förbättra den dominerande beröra bollen.

arbetar i tandem med midfootburet, den gjutna hälräknaren kommer att överensstämma med fotens naturliga form för att förhindra eventuell hälsläppning, medan en mikrofiberduk ovanpå innersulan också arbetar för att eliminera någon fotrörelse i stöveln.

touch:

för omedelbar kontroll på bollen, har tiempo legend oss ??en adaptiv k-läder på stövlarna på stövlarna . detta läder är vakuumpressat till det inre buret för att ge en vadderad effekt, för överlägsen beröring när du passerar och tar emot bollen.

med lädervakuumpressat minskar detta mängden vattenupptagning för att hålla den övre återstående mjuka och ljusa, medan acc (alla förhållanden kontroll) -tekniken ger optimal kulstyrning i både våta och torra förhållanden.

drag:

en funktionell fg studkonfigurationsfunktion direkt injektion studs, rektangulär i hälen för ökad stabilitet och konisk i framfoten för ökad komfort och rotation. skapar överlägsen dragkraft och underfotskontroll på vilken fast markytan som helst.

funktionerna inkluderar: observera: att medan dessa listas som kvinnans stövlar är de tillgängliga i herrstorlekar. dock är bredden på den här stöveln utformad för att stödja en smalare passform för kvinnor.Månadens special januari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se