www.geckosolutions.se
 

Billig Nike Tiempo Legend Vi Ag-R Svart/Vit/Svart/Metallisk Guld Fotboll Kliver för Män Online försäljning

1,956.42SEK  889.28SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00697
Lägg till i varukorg:
Starta finishen

starta varje attack på planen i de nya nike tiempo 6 fotbollsstövlarna. bärs av gerard piqué, jérôme boateng och andrea pirlo, den 6: e iteration tiempo legend förhöjer sitt rykte för att ge oöverträffad passform, beröring och dragkraft för att skapa en ny era för denna moderna klassiker.

fit:

för att skapa en passform som är värd för tiempo legendstiteln, har stövlarna en ny, integrerad tunglösa konstruktion som garanterar en snygg, låsbar passform.

för stöd och ökad låsning , tiempo legend 6 innehåller en intern mikrofiber bur i mittfoten för att få den övre närmare foten, vilket ger en 1 till 1 passform som hjälper till att förbättra den dominerande handen på bollen.

i tandem med midfootburet, kommer den gjutna hälräknaren att överensstämma med fotens naturliga form för att förhindra eventuell hälglidning, medan en mikrofiberduk ovanpå innersulan även arbetar för att eliminera eventuell fotrörelse i stöveln.

touch:

för snabb kontroll på bollen, har tiempo legend 6 en adaptiv k-läder o n stövlarna. detta läder är vakuumpressat till det inre buret för att ge en vadderad effekt, för överlägsen beröring när du passerar och tar emot bollen.

med lädervakuumpressat minskar detta mängden vattenupptagning för att hålla den övre återstående mjuka och ljusa, medan acc (alla förhållanden kontroll) -tekniken ger optimal kulstyrning både i våta och torra förhållanden.

dragkraft:

en full längd konstruerad tpu konstgräs mjuktäthet, lågprofil och sekundärpinnar för ökad omkretsdragning och hälkuddning för ökat stöd. Funktionerna inkluderar: nya tiempo adaptiva känguru läder för att minska vattenabsorptionen. ) tekniken ger optimal bollkontroll vid vått eller torrt väder.
tunglösa konstruktion omsluter foten för en snygg låsning.


Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se