www.geckosolutions.se
 

Billig Nike Mercurialx Proximo Ii Df Ic Svart/Vit/University Röd Soccer Cleats för Män Online

1,985.00SEK  889.28SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00763
Lägg till i varukorg:
Vetenskapen om hastighet

nästa generation nike mercurialx proximo ii är likadant med en formel en bil, med vetenskapliga innovationer som säkerställer att du är de snabbaste spelarna på domstolen.

passar

konstruerad med en flyknit och nikeskin övre har mercurialx en uppgraderad tunga mindre konstruktion, medan fläktkablarna i överdelen självständigt kan reagera på hur foten går i kontakt med marken för optimal låsning .

för att minska förlusten av elasticitet över tiden, har den dynamiska passformen kragen en strängare stickakonstruktion för att förbättra din proprioception med marken, medan den interna anti-skidduken eliminerar eventuell fotrörelse i bagaget.

för att förbättra känslan och kännetecknet, har mercurialx proximo en ny 3-d-texturerad hastighetsribkonstruktion som stickas in i stövelns övre övre för att skapa ökat grepp medan medialkanalerna på vristen överensstämmer med bollens form.

en full-längd phylon mellansula ger lätt och lyhörd dämpning, medan den trestjärniga yttersålen med flexspår låter fötterna gå naturligt på inomhusytor. För att öka hållbarheten på slipande ytor, har tåboxen sömmar för ökad styrka.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se