www.geckosolutions.se
 

Billig Nike Mercurial Superfly V Ag Pro Elektriska Grön/Svart/Spökgrön Fotbollskläder för Män Online

1,884.96SEK  865.46SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00894
Lägg till i varukorg:
Vetenskapen om hastighet

nästa generation nike mercurial superfly v är besläktad med en formel en bil, med utnyttjande av vetenskapliga innovationer för att säkerställa att cristiano ronaldo, alexis sanchez och anthony martial är de snabbaste spelarna på planen. /

passar

utvecklat runt idén om en racecar fit, superfly v har en ny v16 sista, som är utformad för att engagera stora metatarsalen genom att forma yttersula till de naturliga konturerna av din fot detta gör det möjligt för metatarsalerna att sitta lägre i bagaget medan storåten är något uppåt, vilket ökar böjningen över fogen och ger dig möjlighet att generera maximal effekt när du sprinter av märket.

konstruerad med en flyknit och nikeskin övre, superflyen har en uppgraderad tunga mindre konstruktion, medan flygelskablarna i övre kan reagera på hur foten går i kontakt med marken för optimal avstängning.

för att minska förlusten av elasticitet över tiden, har den dynamiska passformen kragen en strängare stickakonstruktion för att förbättra din proprioception med marken, medan den interna anti-skidduken eliminerar eventuell fotrörelse i bagaget.

för att förbättra din känsla och känsla, har superfly v en ny 3-d-texturerad hastighetsribkonstruktion som stickas in i stövelns övre fläns för att skapa ökad friktion på bollen för höghastighetsstyrning.

appliceras med nike's all-conditions control (acc) -teknologi, ger superflyen konstant nivå på greppet på bollen i våta och torra väderförhållanden.

< br /> omdesignad för att förbättra din acceleration, är superflyets chassi tillverkad av komprimerad nylon, som är 40% lättare än den kolfiberplatta som används för superfly iv.

mer responsiv och formad till den anatomiska v-16 sist, har solplattan chevron och koniska formade knytar för snabb markpenetration, frigöring och bromsning på artificiella gräsytor.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se