www.geckosolutions.se
 

Billig Nike Mercurial Damp Xi Cr7 Fg Coola Grå/Metallisk Hematit/Wolfgrå Fotbollsplattor för Män Online

1,543.54SEK  714.60SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00867
Lägg till i varukorg:
Cr7 kapitel 4: smidda för storhet

med smält-esque orange och röda gradienter på plattan som övergår till metalliska toner på det övre representerande hett järn som smiddas i form, symboliserar nike mercurial superfly v designen omvandlingen av ronaldo under ledning av sir alex ferguson.

en framträdande sju i cr7-logotypen på medialsidan och hans föregående skjorta nummer 28, i romerska siffror på hälen med vii av xviii, tillsammans erkänner hans övergång till det ikoniska tröskelnummeret.

utformat kring idén om en racecar fit, har ångan en ny v16, som är utformad för att engagera sig stor metatarsal genom att forma yttersula till fotens naturliga konturer. Detta gör det möjligt för metatarsalerna att sitta lägre i bagaget medan storåten är något uppåt, vilket ökar böjningen över fogen och ger dig möjlighet att generera maximal effekt när du springer utanför märket.

konstruerad med syntetisk övre tejin , ångan har en tunga konstruktion för att sätta ihop foten för en snygg passform, medan det inre slipskyddet förhindrar rörelse i bagaget.

touch

till förbättra din känsla och känna, ångan har en ny 3-d-texturerad hastighetsribkonstruktion för att säkerställa höghastighetsstyrning. appliceras med nike's all-conditions-kontroll (acc) -teknologi, ger ångans övre konsekventa grepp på bollen i vått och torrt väder.

dragkraft

mer responsiv och formad till den anatomiska v-16 sist, komprimerad nylon sula har chevron formade studs för snabb mark penetration, släpp och bromsa på fast mark.


Månadens special mars
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se