www.geckosolutions.se
 

Billig Nike Magista Opus Sg-Pro Totalt Orange/Persiska Violett/Laser Orange/Hyper Fotbollskläder för Män Online försäljning

1,292.63SEK  587.56SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00952
Lägg till i varukorg:
Utvecklad av nike i kombination med världens bästa spelmakare, inklusive andrés iniesta och mario götze, eliminerar den radikala nya magista obra sg distraktioner och omdefinierar hur fotbollsstövlar ser ut och utför.

utnyttjar flyknit-teknik för första gången i fotboll, får magista foten närmare bollen utan att äventyra skyddet eller hållbarheten för en nästan barfota känsla. Vävd av trådsträngar skapar den unika flyknitövre en socksliknande andra hud som levererar en oöverträffad passform och känsla med styrka och stöd stickat direkt i stöveln. Användningen av nike flyknit gör att tungan kan tas bort för oavbruten flyknit täckning runt hela foten för en enhetlig 3d texturerad yta som skapar friktion för att förbättra kontrollen i alla vinklar.

ökad medvetenhet om interaktion med marken och bollen, den dynamiska passformen ökar förhöjningen av rörelsen så magista fungerar som en förlängning av spelarens kropp med en låst i passform. Obras snörningar har flyttats mot medialsidan och skapar ett större område för att styra bollen medan en speciell nikeskinsapplikation skyddar mot elementen och acc garanterar konsekvent prestanda .

ett lätt, stödjande och lyhörd nylonkapsel, som sträcker sig till storågen för första metatarsal smidighet, med en pebaxbas möjliggör flexibilitet och ökad rörelse med foten.

en helt konisk konfiguration av avtagbara och fasta tappar är konstruerad för snabb markpenetration och 360 ° rotationsdragning. två uppsättningar aluminiumspetsar (11 / 13mm och 13 / 15mm) erbjuder anpassad dragkraft.

avlägsnandet av innersulskortet placerar foten närmare marken för förbättrat tyngdpunkt och förbättrat grepp.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se