www.geckosolutions.se
 

Billig Nike Magista Opus Ii Sg-Pro Rio Teal/Volt/Obsidian/Clear Jade Fotbollskläder för Män Online försäljning

1,878.60SEK  849.58SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00928
Lägg till i varukorg:
Spela snabbt. tänk fort.

ger den omedelbara anslutningen från start till hjärna, nästa generations nike magista ii tar kreativitet till en ny nivå. utformad för intelligenta spelmakare som andrés iniesta, christian eriksen och sergio busquets, ser de passerar att andra inte orkestrera attackerande chanser för sitt lag.

passar

för en definierande passar och känner, magista ii opus har en kanga-lite och mesh övre, som möglar till den naturliga formen på din fot för en mjuk och anpassningsbar passform.

för säker låsning stabiliserar magistans hybrid tungkonstruktion foten på plats för att förbättra den snygga passformen och känslan.

för en ren första touch, har kanga-lite-övre strategiskt placerade 3d-områden på sido- och mediala sidor för hela kulmanipulationen. En applikation av nike's acc (all conditions controlled) teknik läggs till övre för att ge optimal känsla på bollen under både våta och torra väderförhållanden.

dragkraft

lättare än den tidigare versionen, visar magistans sula en minskning av pebax för sitt nylonchassi, vilket har minskat plattans totala vikt från 85g till 62g. den här minskningen gör det möjligt för foten att komma närmare marken, vilket betyder en bättre och lyhörd känsla när man ändrar riktningen.

studmönstret som användes för magista hade skapats med finelementanalys (fea), vilket är en datoriserad metod som producerar data för att designa en solplatta ideal för rotationsdragning på mjuka ytor.


Månadens special mars
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se