www.geckosolutions.se
 

Billig Nike Magista Opus Ii Fg Volt/Vit/Klorblå Fotbollskläder för Online försäljning Online

1,746.80SEK  794.00SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00025
Lägg till i varukorg:
Spela snabbt. tänk snabbt.

för en bestämd passform och känsla, har magista ii opus en kanga-lite och mesh övre som formar sig till din naturliga form för en mjuk och adaptiv passform.

för säker låsning stabiliserar magistans hybrid tungkonstruktion foten på plats för att förbättra den snygga passformen och känslan.

touch

för en ren för första gången har kanga-lite-övre strategiskt placerade 3d-områden på sido- och mediala sidor för hela bollmanipulationen. En applikation av nike's acc (all conditions controlled) teknik läggs till övre för att ge optimal känsla på bollen under både våta och torra väderförhållanden.

dragkraft

lättare än den tidigare versionen, visar magistans sula en minskning av pebax för sitt nylonchassi, vilket har minskat plattans totala vikt från 85g till 62g. Denna minskning gör det möjligt för foten att komma närmare marken, vilket betyder en bättre och lyhörd känsla när man ändrar riktningen.

studmönstret som användes för magista hade skapats med fina elementanalyser (fea), som är en datoriserad metod som producerar data för att designa en sålplatta ideal för rotationsdragning på fasta ytor.

funktionerna inkluderar: vänligen observera att medan dessa är listade som kvinnans stövlar är de tillgängliga i herrstorlekar. dock är bredden på den här stöveln utformad för att stödja en smalare passform för kvinnor.Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se