www.geckosolutions.se
 

Billig Nike Hypervenom Fantom Ii Sg-Pro Hyper Druv/Svart/Volt Fotbollskläder för Män Online

1,545.12SEK  706.66SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01054
Lägg till i varukorg:
Ordstaven om det inte är knäckt, fixar inte det gäller inte här, medan hypervenom var en utmärkt start på alla sätt, antar nike ethos att det alltid finns utrymme för förbättringar - perfektion utvecklas.

introducerar hypervenom ii. Nike hypervenom phantom ii människa är mjukgrå fotbollstoppar för oöverträffad smidighet på mjuka, naturliga ytor. dess texturerad nikeskin övre gör det lättare att känna och kontrollera bollen, förstärkande beröring och kontroll.

flywire-kablarna kombineras med den dynamiska passformkragen vikar foten för att skapa en stödjande, låst ned känsla. De är byggda med en anatomiskt korrekt konturerad hastighet, vilket ger en handskensliknande passform för maximal smidighet.

den eventuella tillståndsstyrningen (acc) -tekniken ger konsekvent kulkontroll i både våta och torra förhållanden och avtagbar aluminium studsar kommer i 2 längder för anpassad dragkraft vilket innebär att du alltid kan dominera, oavsett tillståndet av planen.

ett kortat spetsområde skapar en större strejkzon för att ge den renaste kontakten med bollen för att säkerställa att strejkerna håller sig sanna och hittar sitt mål. Inuti stöveln dämpar en formad sockelfoder foten för att minska trycket från knopparna, öka komforten och minska distraktionerna, vilket gör att du är fri att hålla fokus på spelet.

ett nylon-chassi med pebax®-basstöd medan du behåller en känslomässig känsla och split-toe-plattformen tjänar till att förbättra smidigheten.

hypervenom ii - du kan inte sluta vad du inte kan se.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se