www.geckosolutions.se
 

Billig Nike Hypervenom Fantom Ii Sg Pro Anti-Clog Svart/Vit/Volt Fotbollskläder för Män Online

1,705.51SEK  762.24SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01044
Lägg till i varukorg:
Bedrägligt av naturen, är nike hypervenom phantom ii sg-pro anti-clog traction fotbollsstövlar byggda för oöverträffad smidighet och prestanda på mjuka, naturliga ytor. dess 3-d-texturerade nikeskin övre gör det lättare att känna och kontrollera bollen, förstärkande beröring och kontroll.

flywire-kablarna kombineras med den dynamiska passformkragen vikar foten för att skapa en stödjande, låst ned känsla. De är byggda med en anatomiskt korrekt konturerad hastighet, vilket ger en handskensliknande passform för maximal smidighet.

all conditions control (acc) -tekniken ger konsekvent bollkontroll under både våta och torra förhållanden, medan en blandning av fasta knivar och avtagbara aluminiumspetsar säkerställer pålitlig dragkraft på mjukt naturligt mark.

ett kortslutet spetsområde skapar en större strejkzon för att ge den renaste kontakten med bollen för att säkerställa att strejken blir sanna och hitta sitt mål .

inuti stöveln dämpar en formad sockfodral foten för att minska trycket från studs, öka komforten och minska distraktionerna, vilket gör att du är fri att hålla fokus på spelet.


ett nylon-chassi med pebax®-basstöd medan du behåller en lyhörd känsla och split-toe-plattformen tjänar till ytterligare förbättrad smidighet.

med anti-clog-dragning, representerar hypervenom-fantomet ii nästa nivå prestanda för fotbollsstövlar på mjuka markytor.

förhindrar att leran kläms upp och väger ner dig. Självplattan har proprietär teknik som fungerar med elementen att skjuta lera och ger allt väderförhållande - så att du kan njuta av det vackra spelet året runt.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se