www.geckosolutions.se
 

Billig Nike Gk Dampgrepp 3 Klassiska Promo Elektriska Grön/Volt/Svart Målvakt Handskar för Män Online försäljning

1,135.42SEK  516.10SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03617
Lägg till i varukorg:
Nike gk steam grip3 classic cut-teknik ger en platt palmversion av vg3-förstärkande kula till handkontaktpunkt som gör den så stor som möjligt, det klassiska skäret har också andningsbara krossar.

cut - classic - this platta handsken ger en maximal kontaktpunkt för att bollen får mest latex på bollen som möjligt. Den klassiska skärningen är väldigt populär i hela europa, med andningsväxlarna som håller fingrarna ventilerade genom matchen.

palm - kontakt plus skum - handskenans palm är den första som har en ny 4 mm kontakt plus skum som är utformat för att vara mer reaktivt vid vått väder, vilket gör att handskarna kan absorbera skottpåverkan, öka greppet och göra renare fångster.

armbandspärr - wrap around armband - wrapband wraparound ger en bekväm passform som är lätt att justera på fältet.

backhandventilerad designfunktion lätt mesh på handens baksida, den yttre tummen och de centrala fingertopparna för förbättrat luftflöde som optimerar komfort och andning.

dessa handskar har har tagits direkt från nike's pro lagerhandskar speciellt tillverkade för sina professionella professionella djurhållare - och de är nu tillgängliga för dig.


Månadens special mars
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se