www.geckosolutions.se
 

Billig Nike Gk Ånggrepp 3 Promo Elektriska Grön/Volt/Svart Målvakt Handskar för Män Online försäljning

1,151.30SEK  531.98SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03616
Lägg till i varukorg:
Nike gk steam grip3-teknik slingrar runt tummen, pekfingret och pinky, maximerar greppet och kontrollen så att inga sömmar kommer mellan fingrarna och bollen. cut-hybrid - patenterad grip3-teknologi har skum som slingrar runt tumme, pekfinger och rosa finger för att förhindra att sömmarna hamnar mellan fingrarna för att ge conforten med en rullfinger och den nära bollen för handkontakt från den plana palmen som appliceras i de två medelstora fingrarna för ökat grepp och kontroll.

palm - kontakt plus skum - handskenans palm är den första som har ett nytt 4 mm kontakt plus skum som är utformat för att vara mer reaktivt vid vått väder vilket gör att handskarna kan absorbera skottpåverkan, öka greppet och göra städaren fångar.

handledsanslutning - wraparound armband - wraparound armband ger en bekväm passform som är lätt att justera på fältet.

backhandventilerad designfunktion lätt mesh på handens baksida, den yttre tummen och de centrala fingertopparna för förbättrat luftflöde som optimerar komfort och andning.

dessa handskar har har tagits direkt från nike's pro lagerhandskar speciellt tillverkade för sina professionella professionella djurhållare - och de är nu tillgängliga för dig.


Månadens special mars
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se