www.geckosolutions.se
 

Billig Nike Gk Ång Grepp 3 Omvänd Sömnad Promo Totalt Crimson/Hyper Grape/Obsidian Målvakt Handskar för Män Online försäljning

1,063.96SEK  492.28SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03635
Lägg till i varukorg:
Nike gk steam grip3-teknik slingrar runt tummen, pekfingret och pinky, maximerar greppet och kontrollen så att inga sömmar kommer mellan fingrarna och bollen. cut-hybrid - patenterad grip3-teknologi har skum som slingrar runt tumme, pekfinger och rosa finger för att förhindra att sömmarna hamnar mellan fingrarna för att ge komforten med en rullfinger och den nära bollen till handkontakt från den negativa snittet som appliceras i de två med två fingrarna för ökat grepp och kontroll.

palm - kontakt plus skum - handskenans palm är den första som har ett nytt 4 mm kontakt plus skum som är utformat för att vara mer reaktivt vid vått väder vilket gör att handskarna kan absorbera skottpåverkan, öka greppet och göra renare fångster.

armbandspärr - wrap around armband - wrapband wraparound ger en bekväm passform som är lätt att justera på fältet.

backhandventilerad designfunktion lätt mesh på handens baksida, den yttre tummen och de centrala fingertopparna för förbättrat luftflöde som optimerar komfort och andning.

dessa handskar har har tagits direkt från nike's pro lagerhandskar speciellt tillverkade för sina professionella professionella djurhållare - och de är nu tillgängliga för dig.


Månadens special mars
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se