www.geckosolutions.se
 

Billig Nike Gk Ånggrepp 3 Grå/Totalt Orange/Svart Målvakt Handskar för Män Online försäljning

968.68SEK  444.64SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03646
Lägg till i varukorg:
Patenterad grip3-teknik sveper runt tummen, pekfingret och pinky, maximerar greppet och kontrollen. 4 mm kontaktskumet gör att dessa handskar kan absorbera skottpåverkan från även de kraftfullaste skotten samtidigt som greppet förbättras, så att du kan göra de renaste fångsterna.

backhanden har ventilerat meshområde längs backhanden mellan fingrarna för ökad kylning. Inredningen har ett lätta nät med syftet att hålla luften rörlig runt händerna för att hålla dem svala och torra.

säkra handen i handsken är en slitstark nylon wraparound armband som ger enkla justeringar och bekväm passform.

cut-hybrid - patenterad grip3-teknologi har skum som slingrar runt tummen , pekfinger och pinkiefinger för att förhindra att sömmarna kommer att komma mellan fingrarna för att ge conforten med en rullfinger och den nära bollen för handkontakt från den plana palmen som appliceras i de två mitten av fingrarna för ökat grepp och kontroll.
< br /> handflata - kontaktskum - handflatan har ett 4 mm kontakt klibbigt skum som hjälper till att absorbera skottpåverkan och ökar greppet från handleden till fingertopparna för optimal kontroll under alla förhållanden.

handleden - wraparound armband - wraparound armband ger en bekväm passform som är lätt att justera på fältet.

backhandventilerad designfunktion lätt mesh på baksidan av handen, den yttre tummarmen och de centrala fingertopparna för förbättrat luftflöde som optimerar komfort och andningsförmåga

funktioner inkluderar: storlekar : 7 till 11 inklusive halvstorlekar.
palm: 4mm kontaktskum
skärning: hybridrulle / platt
backhand: latex
armlås: full latexarmband


< br />


Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se