www.geckosolutions.se
 

Billig Nike France 16/17 Borta Ångkortshorts Shorts Vit/Mörk Obsidian Jersey för Män Online försäljning

654.26SEK  301.72SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 02417
Lägg till i varukorg:
Matchupplagan av de nya frankrigshortsna är en exakt kopia av satsen som kommer att bäras av karim benzema, paul pogba och antoine griezmann vid årets europeiska mästerskap, komplett med all den senaste tekniken som elitspelarna förväntar sig.

för första gången är matchningsbyxor stickade med samma garn som används i matchskjortan och dra nytta av alla fördelar med aeroswift-teknik - nike's proprietära tygkonstruktion som förbättrar både andningsförmåga och passform. Tack vare det här nya garnet bidrar de ångpaket som har aeroswift till att hantera fukt mer effektivt än någonsin, så att svettas bort från kroppen 20% snabbare än vanlig torrpassning, samtidigt som den torkar 25% snabbare. utöver dess svettningsegenskaper har garnet som används i aeroswift optimerats för förbättrad passform och känsla - ett aeroswift-plagg är 10% lättare och tillåter 50% mer stretch jämfört med tidigare kit.

nytt, lättviktigt flätande midjeband minskar eventuell täthet runt midjebyten - den del av kroppen där kläderna överlappar varandra och ofta den mest distraherande delen av ett kit - och förbättrar även andningsförmågan med större perforeringar. en sömlös silikonmaskskruv ger shortsen sin autentiska identitet, medan en djärvblå rand längs sidan av shortsna lägger till definitionen och förbättrar ytterligare andningsförmågan och expanderar när den sträcker sig för att avslöja en blixt av rött när du rör dig genom växlarna.


Månadens special mars
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se