www.geckosolutions.se
 

Billig Mizuno Morelia Neo Ii Gjord I Japan Md Blå Tryck/Vit/Säkerhet Gula Fotbollskläder för Män Online

2,119.98SEK  976.62SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01222
Lägg till i varukorg:
Producerad av mizuno till samma specifikation och med samma processer som fotbollsstövlar som levereras till sina professionella idrottare, är den här begränsade upplagan morelia neo ii handgjord i japan. Ultra lätt för nästan barfota-känsla, ökad snabbhet och förbättrad smidighet på planen, det här är de lättaste läderstövlarna mizuno någonsin har producerat.

en ultratynn, supermjuk och lätt känguruhölje, varade i 24 timmar i stället för standarden 20 minuter, har en förbättrad ergonomisk form för bättre passform.

scotchgarded under garvningsprocessen för ökad hållbarhet. Premium-läder som normalt används uteslutande för mizuno-godkända spelare är vattentätt och fläckbeständigt.

förhöjning av känslan och en säker passform ger stygnlinjerna på vampen en lyxig quiltad känsla och enastående prestanda.

med anatomisk centralling, morelia neo ii erbjuder en individuell passform för al l fotformar, medan en andningsbar kortmaskad tunga ger cool och lätt komfort.

reducerar glidning och gnidning inuti dessa mizuno fotbollsstövlar, en mocka läderfodring på hälen, runt kragen och under tungan håller fötterna säkra.

innehåller en yttre hälräknare, den lätta graderade pebaxytan är hållbar och flexibel med en gjuten konisk stiftkonfiguration för pålitlig dragkraft på konstgjord torv.


Månadens special mars
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se