www.geckosolutions.se
 

Billig Adidas X 16+ Purechaos Fg Solgrön/Kärna Svart/Kärna Grön Fotbollskläder för Män Online

2,119.98SEK  976.62SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01530
Lägg till i varukorg:
Flytta dig genom växlarna och orsaka kaos på planen med din supersoniska hastighet i nästa generations adidas x 16. bli gamechanger och ta tag i strålkastaren med individuella ögonblick av glans. de kommer inte att tro på sina ögon, men de måste tro på resultattavlan.

konstruerad för att öka accelerationen, x16 + purechaos har en dynamisk techfit-kompressions övre, som kräver en noll slitage -i tid perfekt formning till naturlig form av din fot för utmärkt känsla på bollen.

för att ge konsekventa grepp på bollen i alla väderförhållanden, övre appliceras med non-stop-grip (nsg) för att säkerställa att din kontakt på bollen är perfekt när du färdas i snabb takt. < br />
ett renkantsocksystem döljer snörorna för att ge ren kontakt på bollen, medan dess rena häftklädsel sträcker sig upp i fotleden för att säkerställa att foten är låst på plats för en sömlös passform.

med en sprintrams yta, har x 16 + strategiskt utformade studs för att hjälpa till med att accelerera och stoppa förmågan på fasta ytor.

observera:
< br /> observera: för att uppnå perfekt passform, pro: rekommendera att du går upp en halv storlek för hela adidas x-serien.


Månadens special januari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se