www.geckosolutions.se
 

Billig Adidas X 15,1 Sg Djärv Orange/Vit/Solorange Fotbollskläder för Män Online-försäljning

1,294.22SEK  579.62SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01612
Lägg till i varukorg:
Den nya orange x15 från adidas ger en djärv utbyte av färg till förfaranden. kombinerar mörkare och ljusare nyanser på både övre och x-buret, den nya x15-tonens utseende ger ännu större uppmärksamhet åt dina fötter eftersom du orsakar kaos på planen.

hur fotboll är spelas ändras. som vetenskap och analys tar tag i, är varje handling av varje spelare under mikroskopet. spelarna förväntas uppfylla alltmer specifika roller på planen för att hjälpa deras lag vinna matchen. det är därför adidas har utvecklat ett helt nytt utbud av stövlar för att passa olika typer av spelare. det är en fotbollsrevolution och det är dags att välja din stil.

du kan inte planera mot kaos - de oväntade ögonblicken av briljans som bryter spelet. När allt kommer omkring, om du inte vet vad som händer, hur kan du stoppa det? X från adidas är en start som är utformad för riskmakare: spelare som inte vet vad det innebär att spela säkert. spelare som ser chansen i ögat och satsar allt. spelare som gareth bale och thomas müller.

har en super-bekväm adidas techfit® krage för en sömlös socksliknande kompression passform och en precisionsmönstrad mjuk hud övre, x15.1 frossar i strålkastare. en ny x-claw stud-layout ger dig plattformen för oförutsägbar rörelse, medan den revolutionerande x-buret stabiliserar och skyddar din fot som du ställer ut på vägen för förstörelse. försvarare vet inte vad som slår dem.

observera: för att uppnå den perfekta passformen rekommenderar vi att du väljer ½ storlek upp från din normala skostorlek.


Månadens special januari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se