www.geckosolutions.se
 

Billig Adidas X 15,1 Fg/Ag Solblå/Solgul/Kärna Svart Fotbollskläder för Män Online-försäljning

1,356.15SEK  603.44SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01609
Lägg till i varukorg:
Hur spelet spelas förändras. som vetenskap och analys tar tag i, är varje handling av varje spelare under mikroskopet. spelarna förväntas uppfylla alltmer specifika roller på planen för att hjälpa deras lag vinna matchen. det är därför adidas har utvecklat ett helt nytt sortiment av cleats som passar olika typer av spelare. det är en fotbollsrevolution och det är dags att välja din stil.

du kan inte planera mot kaos - de oväntade ögonblicken av briljans som bryter spelet. När allt kommer omkring, om du inte vet vad som händer, hur kan du stoppa det? X från adidas är en klämma utformad för riskmakare: spelare som inte vet vad det innebär att spela säkert. spelare som ser chansen i ögat och satsar allt. spelare som gareth bale och thomas müller.

har en super-bekväm adidas techfit® krage för en sömlös socksliknande kompression passform och en precisionsmönstrad mjuk hud övre, x15.1 frossar i strålkastare. en ny x-klo solplatta layout ger dig plattformen för oförutsägbar rörelse, medan den revolutionerande x-buret stabiliserar och skyddar din fot som du ställer ut på vägen för förstörelse. försvarare vet inte vad som slår dem.

observera: för att uppnå den perfekta passformen rekommenderar vi att du väljer ½ storlek upp från din normala skostorlek.


Copyright © 2017 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se