www.geckosolutions.se
 

Billig Adidas X 15,1 Fg/Ag Läderkärna Svart/Solgul/Natt Metallisk Fotbollskläder för Män Online

1,653.11SEK  738.42SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01596
Lägg till i varukorg:
Hur fotboll spelas förändras. som vetenskap och analys tar tag i, är varje handling av varje spelare under mikroskopet. spelarna förväntas uppfylla alltmer specifika roller på planen för att hjälpa deras lag vinna matchen. det är därför adidas har utvecklat ett helt nytt utbud av stövlar för att passa olika typer av spelare. det är en fotbollsrevolution och det är dags att välja din stil.

du kan inte planera mot kaos - de oväntade ögonblicken av briljans som bryter spelet. När allt kommer omkring, om du inte vet vad som händer, hur kan du stoppa det? X från adidas är en start som är utformad för riskmakare: spelare som inte vet vad det innebär att spela säkert. spelare som ser chansen i ögat och satsar allt. spelare som gareth bale och thomas müller.

skryter med en supermjuk, premium k-läder för lätt passform, x 15,1-läderet fyller i rampljuset. en ny x-claw stud-layout ger dig plattformen för oförutsägbar rörelse, medan den revolutionerande x-buret stabiliserar och skyddar din fot som du ställer ut på vägen för förstörelse. försvarare vet inte vad som slår dem.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se