www.geckosolutions.se
 

Billig Adidas X 15+ Primeknit Sg Sol Orange/Kärna Svart/Djärv Orange Oransje Kliver för Män Online

1,686.46SEK  762.24SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01594
Lägg till i varukorg:
Orsaka kaos i tröst med den nya x15 + från adidas, med primeknit-teknik.

att försöka på en primeknit boot är något du måste uppleva för att förstå. Genom att använda en proprietär vävteknik skapar primeknit en stickad konsistens över hela övre, vilket ger oöverträffad komfortnivå. och om du är bekväm i ditt skodon kommer du att vara bekväm på planen, så att du kan överväga hur du kommer att förstöra försvaret för den femtedelaste tiden.

se, du kan t plan mot kaos - de oväntade ögonblicken som bräcker spelet. När allt kommer omkring, om du inte vet vad som händer, hur kan du stoppa det? X från adidas är en start som är utformad för riskmakare: spelare som inte vet vad det innebär att spela säkert. spelare som ser chansen i ögat och satsar allt. spelare som gareth bale och thomas müller.

skryter med en superkomprimerad, lågskalig krage för en sömlös passform, x15 + spänner i rampljuset. En ny x-klovstudieformat med utbytbara aluminiumpinnar ger dig plattformen för oförutsägbar rörelse, medan den revolutionerande x-buret stabiliserar och skyddar din fot när du ställer ut på vägen för förstörelse. försvarare vet inte vad som slår dem.

observera:

dessa stövlar levereras med en extra uppsättning utbytbara tpu-dubbar för anpassad dragkraft på mjuka, leriga ställen. < br />
för att uppnå den perfekta passformen rekommenderar vi att du väljer ½ storlek upp från din normala skostorlek.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se