www.geckosolutions.se
 

Billig Adidas X 15+ Primeknit Fg/Ag Kärna Svart Fotbollskläder för Män Online

1,770.62SEK  817.82SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01590
Lägg till i varukorg:
Orsaka kaos i tröst med den nya x15 + från adidas, med primeknit-teknik.

att försöka på en primeknit boot är något du måste uppleva för att förstå. Genom att använda en proprietär vävteknik skapar primeknit en stickad konsistens över hela övre, vilket ger oöverträffad komfortnivå. och om du är bekväm i ditt skodon kommer du att vara bekväm på planen, så att du kan överväga hur du kommer att förstöra försvaret för den femtedelaste tiden.

se, du kan t plan mot kaos - de oväntade ögonblicken som bräcker spelet. När allt kommer omkring, om du inte vet vad som händer, hur kan du stoppa det? X från adidas är en start som är utformad för riskmakare: spelare som inte vet vad det innebär att spela säkert. spelare som ser chansen i ögat och satsar allt. spelare som gareth bale och thomas müller.

skryter med en superkomprimerad, lågskalig krage för en sömlös passform, x15 + spänner i rampljuset. en ny x-claw stud-layout ger dig plattformen för oförutsägbar rörelse, medan den revolutionerande x-buret stabiliserar och skyddar din fot som du ställer ut på vägen för förstörelse. försvarare vet inte vad som slår dem.

observera: för att uppnå den perfekta passformen rekommenderar vi att du väljer ½ storlek upp från din normala skostorlek.


Månadens special januari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se