www.geckosolutions.se
 

Billig Adidas Klassiska Pro Svart/Solröd Målvakt Handskar för Män Online försäljning

917.86SEK  412.88SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03740
Lägg till i varukorg:
Den nya adidas ace pro classic har utformats för allround stöd och komfort kombinerat med ett bra grepp i alla gripande rörelser och väderförhållanden. Handflatan har skapats med 3,5 mm nova skum latex som har stupendous grepp kvaliteter. strax under latexen är 4 mm tjockt dämpande skum som skyddar händerna genom att absorbera bollens slagkraft från kraftfulla skott.

en dubbel tumlindning ger ökad stabilitet och en tätt passform för tummen från över- och undersidan.

utan begränsande sömmar ger en revolutionerande bandage en idealisk passform för allas individuella handledsmätningar. sträckremmen gör att handen säkert kan låsas fast med anpassad passform som har de bästa stabiliseringsegenskaperna.

cut - handsken har adidas sömlösa beröring vilket är ett negativt snitt som med hjälp av latex gussets, är utformad för att ge ett stort kontaktområde tillsammans med den snäva passningen av en negativ beröring, i alla hanteringspositioner.

palm - med adidas topp nova latex, utformad för att ge bästa friktionen mellan handsken och bollen under alla förhållanden. testad med adidasbollar.

handled - det nära passande bandaget på handleden är utformat för att ge en perfekt passform till alla handledsmätningar. detta komplement kompletteras av stretchbandbandets bandage som ger stabilisering till handleden samt möjliggör individuella anpassningar.

backhand - latex backhand med rovdjurstämpelzoner som hjälper till när du stansar bollen.


Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se