www.geckosolutions.se
 

Billig Adidas Ess 16.1 Primeknit Sg Solgrön/Chock Rosa/Kärna Svart Fotbollskläder för Män Online

1,862.72SEK  833.70SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01822
Lägg till i varukorg:
Konstruerad helt ner till finaste detaljer, förbättrar nästa iteration adidas ess fotbollsstövlar din kreativa förmåga och kontroll på bollen ytterligare, så att du enkelt kan diktera spelet i spelet. det är dags att kontrollera allt och chefen alla.

sätter dig i kontroll med en tillförlitlig första touch på bollen, ace16.1 har en primeknit övre, vilket är en vävteknik som ansvarar för förmodligen den mest bekvämt material som någonsin använts i en bagage. Det skapar en utsökt textur som bara är ett nöje att sätta på.

för sidostabilitet och låsning innehåller stövlarna ett internt stickat stödsystem som ankar foten för att eliminera rörelse när man ändrar riktning. en förstoring av stövlarna till din fot, ger den främre ankelsockan extra komfort och stöd.

en nyutvecklad sprintrams yta sänker vikten på stöveln, medan dess innovativa jord / ctrl 2.0-studs ger pålitlig dragkraft och kontroll på mjukt naturligt mark.

observera: den här produkten är b-klass, som kan ha en liten defekt, som t.ex. ett märke eller en färgfärg, men det påverkar inte uppstarten på stöveln och de är 100% äkta adidas merchandise.

dessa stövlar levereras inte med en extra uppsättning tpu-dubbar eller en studsnyckel.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se