www.geckosolutions.se
 

Billig Återanvänd Reload Prime S1 Camo/Grön Gecko Målvakt Handskar för Män Online försäljning

962.33SEK  428.76SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03504
Lägg till i varukorg:
Som funktionell och sofistikerad som någonsin, återhämtning: laddningen går in i sin andra säsong och kommer fram till en helt ny och fascinerande färgkombination. Re: lastlinjen är definitivt det första valet för alla som föredrar en mer klassisk - men inte mindre kraftig - handske.

dessa specifika handskenskaper -

palm latex - s1 supersoft

s1 super soft är reuschs nyutvecklade palm latex avsedd för att leka på naturligt gräs. Den har en mycket mjuk komposition som är konstruerad för fantastisk prestanda när det gäller grepp, dämpning och hållbarhet.


palm cut - rolled expanse = platt palm

den klassiska plana palmskärningen är en av de längsta spåren i målvakten, kännetecknad av dess yttre sömmar som förstorar palmens inre yta. Den främsta försäljningsplatsen för den plana handsken ger det största möjliga kontaktområdet när du tar bollen.
med den här specifika klippningen omsluter latexen lilla och pekfinger åt rätt håll nästan runt bakhanden, vilket maximerar fångstområdet även ytterligare.

handskenets bakre hand har många funktioner, inklusive -

backhand

luftventilsystem -

airventsystem är designade för att förbättra luftflödet genom backhanden och runt fingrarna, som tillhandahålls med ett andningsbart nät som täcker hela överkanten och sidorna av fingrarna. den här designen ger optimal andningsförmåga och luftflöde över hela handen och fingrarna håller dem svalare på heta dagar. dragslinga - dragslingan är där för att hjälpa till med att sätta på på handsken utan att skada latexen, är detta särskilt användbart på kalla / våta dagar.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se